Moncler is een uitzonderlijk merk van stijlvolle winterkleding voor mannen en vrouwen en is sinds 1952 in bedrijf gebleven. Ze hebben een uitstekende selectie kleding die aan al je winterse eisen voldoet. Moncler-jassen zijn ongelooflijk licht en comfortabel en kunnen gemakkelijk in een kleine tas worden gedragen. Moncler jassen kunnen worden gewassen in een maker en zijn economisch te houden. Hieronder vindt u een idee van het assortiment kleding geleverd door Moncler:

Moncler herenjacks: elegante en ook warme, Moncler herenjacks zijn een stijlstatement op zich. Gewatteerde jassen zijn speciaal genaaid voor extra veiligheid tegen het openen van de naden. De voering en het downloaden van polyamide zorgen ervoor dat je altijd gezellig en ontspannen blijft

Moncler damesjassen: de verfijnde snitten van de meisjesjassen hebben op de markt gezorgd. Lange gewatteerde jassen met een dubbele rits en opvulling zien er niet alleen elegant uit, maar zijn ook buitengewoon knus. Sommige jassen hebben een afneembare kap om je in de kou gezellig te houden.

Moncler jassen voor kinderen: De kindercollectie van Moncler jassen is buitengewoon slim en schattig. Ze omvatten zowel volle als halve mouwen. Deze jassen zijn gewatteerd en hebben een complete dubbele rits voor extra verdediging. Ze hebben ook een capuchon om uw kind in de winter goed te beschermen.

Moncler-hoofddoeken: neem deel aan uw winterseizoenlook met spectaculaire verzorging van Moncler-hoofden. Deze sjaals zijn gemaakt van 100% kasjmier en zijn warm en bovendien uiterst comfortabel.

Moncler boots: Moncler heeft verfijnde winterse laarzen gepresenteerd om je wintermaandencollectie compleet te maken. Moncler-laarzen zijn verkrijgbaar in actief rood en debonair zwart en zijn gemaakt van gewatteerd nylon met rubberen sleehakken. Draag deze laarzen om je voeten warm te houden en om te ontspannen tijdens de wintermaanden.

Uitgelicht: Wil jij bij deze modieuze jassen ook een modieuze look? Kijk op www.haarspullen.nl.

Moncler-tassen: accentueer uw Moncler-kleding met bijpassende Moncler-tassen in mooie tinten en aantrekkelijke lay-outs. Deze tassen zijn gemaakt van getextureerd leer en ook techno-textiel. Ze worden geleverd met een dual-band en hebben een binnenvak voor extra opslagruimte.

Moncler vesten: Moncler vesten zijn mouwloze gewatteerde vesten die trendy en ook elegant zijn. Ze zijn gemaakt van mat gewatteerd nylon en hebben een hippe nylon kraag en een beschrijvende schouder. Met het verbazingwekkende Moncler-logo op het bovenlichaam en de onderste zakken met rits zien Moncler-vesten er zowel geweldig als slim uit.