De lente is in het land, dus het is tijd om je garderobe te vernieuwen. Bij het begin van een nieuw seizoen is het ideale moment aangebroken om je look een frisse update te geven. Hier lees je met welke accessoires jij je stijl kunt versterken en je je outfit echt tot leven kunt brengen. Zeker in de lente en de zomer vind je tal van trendy accessoires die je aan je collectie kunt toevoegen om je look naar een hoger niveau te tillen. Hier lees je alles over de must-haves voor deze lente en zomer. 

Geef je look een flinke dosis stijl

Dit seizoen is subtiliteit uit den boze. Als je mee wil gaan met de huidige trends, kies je voor gedurfde juwelen die je look een flinke dosis stijl bezorgen. Denk hierbij maar aan grote, gedurfde oorringen met opvallende details, zoals geometrische vormen, kleurrijke edelsteentjes of vrolijke kwastjes.  Met deze statement oorringen kun je je outfit perfect accentueren en een vleugje speelsheid toevoegen aan je outfit. Door deze opvallende oorringen te combineren met een eenvoudig jurkje of met een casual jeans en sober T-shirt, creëer je een instant stijlboost. 

Mix en match

Dit seizoen zie je laagjes niet alleen in kledij terugkomen, maar ook in kettingen. Door kettingen van verschillende lengtes en stijlen met elkaar te gaan mixen en matchen, krijg je zonder moeite een coole uitstraling. Combineer gerust delicate kettingen met kleine bedeltjes of meer chunky nekjuwelen met opvallende hangers, zodat je een gedurfde look krijgt. Wat het combineren van kettingen in laagjes zo leuk maakt, is dat je er eindeloos mee kunt experimenteren en je op die manier je eigen unieke combinaties kunt samenstellen, zodat je een look creëert die perfect bij jouw persoonlijke stijl past. 

Comeback van dit seizoen

Hoofdbanden zijn dit seizoen terug van weggeweest. Deze trendy manier om je haar op te fleuren is geschikt voor elke gelegenheid. Kies voor kleurrijke stoffen of glanzende metallics, en draag ze met losse haren om een bohémien chic-look te creëren. Ook op een bad hair day komen deze accessoires goed van pas om je lokken wat te verbergen. Omdat hoofdbanden zo veelzijdig, praktisch en speels zijn, zijn ze echt onmisbaar in jouw kast. 

Fashion statement

Zonnebrillen beschermen niet alleen je ogen, ze kunnen ook een echt fashion statement maken. Kies deze lente en zomer voor oversized monturen in opvallende kleuren, of ga voor tijdloze klassiekers zoals de aviatorstijl of de cat-eye. Wat je voorkeur ook is, een oversized zonnebril voegt sowieso instant glamour toe aan elke outfit, waardoor zo’n bril een absolute must-have is dit seizoen. 

Ga stijlvol het nieuwe seizoen in

Door je outfit af te werken met gedurfde oorringen, gelaagde kettingen, kleurrijke hoofdbanden en een oversized zonnebril, ben je helemaal klaar om stijlvol de lente en zomer in te gaan. Mix en match ze tot je je persoonlijke stijl gevonden hebt, en ga stralend de deur uit!